ORGANIZARE EVENIMENTE

Organizam evenimente oriunde in tara si in strainatate

In toti acesti ani ne-am implicat numai in proiecte complexe si ambitioase. Am realizat unele dintre cele mai mari evenimente din Romania, sofisticate si cu un numar mare de invitati.

Am fost si suntem implicati in evenimente cu parteneri de top din Romania, printre care se numara:

Bamboo, Face Club, Sheraton, Avon, Coca Cola, Medlife si multi altii.

Am organizat evenimente gigant, in care am amenajat si decorat mai multe sali polivalente din Romania, transformandu-le total, in niste locuri primitoare si rafinate, ideale pentru desfasurarea unui eveniment de lux.

Servicii Organizare Evenimente

Ne numaram printre putinele firme din Romania care ofera cu adevarat servicii complete de organizare evenimente . Ne adresam atat persoanelor fizice cat si firmelor de evenimente. Un rol important il acordam organizarii de evenimente Corporate.

Oferim de la consultanta pana la executie, indiferent de tipul de eveniment.

In portofoliul nostru se afla cu predilectie evenimente foarte mari ca dimensiune si cu un grad de dificultate mare. Asiguram de la montarea corturilor pana la ralizarea meniului de mancare gatita la locul evenimentului, in bucatarii profesionale.

Amenajam sali si spatii atipice, aducandu-le la un aspect special creat pentru eveniment.

Fie ca iti doresti sa organizezi o nunta la cort intr-un spatiu neconventional sau intr-o sala mare, care nu e destinata unui asemenea tip de eveniment, sau iti doresti sa organizezi o petrecere pentru firma ta, atunci esti in locul potrivit. Avem cea mai mare capacitate de logistica pentru organizarea acestor evenimente, precum si cei mai buni specialisti in domeniu.

 

Pentru companiile din Romania organizam evenimente de tip Business: lansari de produs , lansari de proiecte , conferinte de presa , petreceri de sfarsit de an, trade show-uri, activitati de teambuilding, etc.

Evenimente corporate & business

Organizam evenimente corporate & business de dimensiuni mici si mari cu mii de persoane. Oferim clientilor nostri cele mai bune variante de locatii si servicii in toata tara.

Organizare petreceri corporate

Organizam petreceri corporate in spatii propuse de noi sau in spatiile propuse de dumneavoastra. Suntem capabili sa recreăm orice ambient tematic sau clasic. Experienta noastra vasta in acest domeniu ne face sa credem ca putem accepta orice provocare , oricat ar fi de indrazneata.

Am organizat evenimente gigant la care au participat mii de persoane, transformand hale de lucru sau sali polivalente in sali de petreceri de pomina.

Oferim pe langa toata logistica necesara, consultanta de specialitate si cele mai variate servicii necesare organizarii un eveniment de success.

POZE INAINTE SI DUPA AMENAJARE – SALA POLIVALENTA DIN RAMNICUL VALCEA – 1000 DE INVITATI

0721956443

Nunti si botezuri de lux

Organizare Nunta de Lux – Variante de organizare

Organizare nunta de Lux – cele mai moderne solutii

Cele mai bune servicii pentru evenimente

Consultanta gratuită!

Notiunea de nunta sau botez de lux este un termen destul de general si pentru fiecare poate avea o insemnatate aparte.

Organizarea unei nunți de lux reprezintă alăturarea perfectă a unor servicii care pot transforma evenimentul vostru in unul memorabil.

Organizam nunti internationale!

Daca iti doresti o nunta de vis in alta tara, ei bine, suntem printre putinele firme din Romania ce ofera servicii complete pentru nunti internationale. Ne ocupam de absolut tot, de la aranjarea zborului charter sau cursa de linie, pana la cazare, programul dinaintea evenimentului al invitatilor si al mirilor , locatia si amenajarea acestuia, in cele mai mici amanute si tot ce tine de eveniment in sine.

Locatia poate fi pe plajele din Grecia, Tenerife , Monaco sau orice alt loc exotic pe care ti-l doresti .

Va punem la dispozitie consultanta gratuita, pentru realizarea unui eveniment unic. Suna acum si programeaza o intalnire cu consultantul nostru, care va veni special in orasul tau!

Petreceri, lansari de produs, gale

Daca doriti ca mesajul dumneavoastra sa ajunga cat mai departe, echipa noastra va sta la dispozitie pentru a va facilita intreaga organizare a evenimentului mult droit, incepand de la petrecreri tematice, lansari de produse, gale de premiera, dar si targuri si expozitii.

Zilele oraselor

Avem cea mai mare capacitate de logistica pentru organizarea acestor evenimente, precum si cei mai buni specialisti in domeniu. In toti acesti ani ne-am implicat numai in proiecte complexe si ambitioase. Am realizat unele dintre cele mai mari evenimente din Romania, sofisticate si cu un numar mare de invitati.

Oferim de la consultanta pana la executie, indiferent de nevoile dvs.

Concerte & festivaluri

Ne numaram printre putinele firme din Romania, care ofera cu adevarat servicii complete. Ne adresam atat persoanelor fizice cat si firmelor de evenimente.
Va oferim suportul tehnic si logistic pentru organizarea oricarui tip de concert & festival.
In portofoliul nostru se afla cu predilectie, evenimente foarte mari ca dimensiune, cu un grad de dificultate mare.
Amenajam sali si spatii atipice, aducandu-le la un aspect special, creat pentru eveniment.

Booking artisti

Va putem pune la dispozitia dumneavoastra artistii mult doriti pentru orice tip de eveniment aveti. Fie ca sunt concerte, spectacole, zile aniversare, nunti, botezuri, petreceri private sau zile aniversare, gasiti in portofoliul nostru atat artisti romani cat si artisti internationali.