cea mai complexa firma de organizare evenimente din Romania cele mai bune servicii cele mai bune preturi.

Show Bizz Event

inchiriere corturi pentru organizarea evenimentelor de tip nunta

    Societatea nostra are 3 divizii: 

  Organizare de evenimente -  inchirere de logistica - Caterirng.

 

1 Organizare evenimente

  In toti acesti ani ne -am implicat numai in proiecte grele si ambitioase. Am realizat unele din cele mai mari evenimente din Romania, evenimente complexe cu un numar mare de invitati.

     Am fost si suntem inplicati in evenimente cu panteneri de top din Romania  prine care amintim : Bamboo , Face , Sheraton , Avon , Coca Cola , Medlife , Tot in materie de evenimente, am fost implicati in organizarea unor evenimente gigant in care am amenajat mai multe sali polivalente din Romania , transformandele total in niste locuri primitoare si rafinate ideale pentru desfasurare unui eveniment premium.

 

2. Inchiriere logistica

   Suntem furnizor de logistica atat pentru persoane fizice cat si pentru alte firme organizatoare de evenimente si restaurante.

    In 2020 am ajuns sa avem unul dintre cele mai mari stocuri de logistica pentru evenimente precum si cele mai complexe servicii de inchiriere.

    Pentru clientii noi veniti in 2020 oferim un discaunt considerabil la contractele pe un an  cu realizarea anumitor targeturi . Nu ezitati sa ne contactati penru a avea o oferta completa.

 

3. Catering

  Oferim catering pentru evenimnete la cele mai inalte standarde, precum si pentru firmele partenere, oferim produse gata facute dupa o tehnologie de vid, ce ofera o fragezime maxima a produselor premium, care necesita timp mare de preparare. muschi de vita ,rata cofiata , coaste de porc etc.