Închiriere logistică

Serviciile de inchiriere:

Suntem furnizori de logistica, atat pentru persoane fizice, cat si pentru restaurante sau alte firme organizatoare de evenimente.

In 2020, am ajuns sa avem unul dintre cele mai mari stocuri de logistica pentru evenimente, precum si cele mai complexe servicii de inchiriere.

Pentru clientii nou veniti in 2022, oferim un discount considerabil la contractele pe un an, cu realizarea anumitor targeturi. Nu ezitati sa ne contactati pentru a avea o oferta completa.

Inchiriere scenotehnica - scena, sunet, lumini

Inchirere scenotehnica – scena, sunet, lumini si efecte speciale

Iti punem la dispozitie servicii si echipamente de ultima generatie pentru evenimente indoor si outdoor, pretabile pentru evenimente corporate, concerte sau pentru eveniemente de familie .

INCHIRIERE:

SCENA SUNET

EFECTE SPECIALE ECRAN & VIDEOPROIECTIE GOBO PERSONALIZAT

SISTEM DE CONFERINTE

Dispunem de cele mai moderne scene de concert, atat pentru spatii deschise, cat si pentru spatii inchise. Ele sunt dotate cu sunet si lumini de putere mare.

Dispunem de efecte speciale la nivelul anului 2021.

Inchiriem aruncatoare de flacari, masini de fum greu, masini de confetti, pistoale cu CO2, efecte de scena si lasere

Inchiriere mocheta

Oferim spre inchiriere mai multe variante de mocheta, atat premium cat si basic. Aceasta poate fi montata in locatii, dar si in corturi de evenimente. Detinem peste 15.000 de metri patrati de mocheta, in mai multe variante.

Inchiriere mocheta pentru evenimente si covor rosu cu stalpi de delimitare

Noile tendinte in materie de mobilier pentru evenimente sunt aduse de mesele dreptunghiulare din sticla cu cadrul auriu si de scaunele Washington, pline sau decupate.
La noi le puteti gasi pe toate in stocuri suficiente.

In functie de eveniment se preteaza un anumit tip de set-up al acestuia. Nu poti folosi scaune de plastic la un eveniment elegant, cum nu poti folosi nici scaune de conferinta, imbracate cu huse, la un concert. De aceea este nevoie sa te consulti cu un specialist, care iti va prezenta cele mai noi tendinte si sfaturi pentru un set-up corect al mobilierului, in functie de tipul evenimentului tau.
Conteacteaza-ne din timp pentru a rezerva tot ce ai nevoie!

INCHIRIERE CORT NUNTA

- 8 intrebari frecvente despre evenimentele la cort: -

1. De ce e bine sa fac o nunta la cort?

Organizarea unei nunti la cort are cateva avantaje considerabile, unul dintre ele fiind posibilitatea de a personaliza interiorul si exteriorul acestuia. Totul poate fi creat exact cum ai visat.

2. In ce orase activati?

Societatea nostra poate inchiria corturi sau mai exact, poate organiza evenimente in toata tara. Fie ca este vorba de Constanta, Iasi, Craiova, Focsani, Targu Mures, Sibiu, Targoviste, oriunde venim cu placere.

Alegerea organizarii unei nunti la cort este o varianta simpla si ieftina. In ultimii ani, moda nuntilor la cort s-a dezvoltat cel mai mult iar noi, organizatorii de nunti la cort ne-am zbatut pentru a face serviciile cat mai bune si mai diversificate. Astfel, organizarea unei nunti la cort se transforma adesea, intr-un spectacol in care sunt implicate sute sau chiar mii de oameni.

De la transportul cu tirul, la montarea si amenajarea cortului in interior cu decoruri rafinate, amenajarea exterioara, care este foarte importanta, cu zona de lobby, baruri de gheata, ecrane led, perdele de flori si multe alte idei pe care le-am pus in practica, toate fiind pregatite minutios.

In general, cand alegi sa organizezi o nunta la cort, ai un numar foarte mare de persoane si nu exista o locatie pe placul tau, doresti sa-ti montezi cortul in propria curte, sau pur si simplu iti doresti sa faci o nunta unica.

Unicitatea nuntii la cort este data de faptul ca nu exista nici o restrictie in a-ti indeplini nunta mult visata. Aici totul e posibil. Desi nunta la cort nu e deloc ieftina, iti permite sa faci tot ceea ce ai visat.

Nunta pe malul marii, in mijlocul paduri sau de ce nu, pe malul unui lac sunt doar cateva locuri unde se poate amplasa un cort. Trebuie doar sa existe spatiul suficient pentru montarea acestui cort si a spatiilor adiacente: bucatarie mobila, toalete mobile, parcare si zona de lobby. La noi gasiti corturi cu dimensiuni variabile, de la 10 metri latime, pana la cele gigant, de 40 de metri latime.

 

Unde pot amplasa cortul pentru eveniment?

Corturile noastre pot fi montate la tine in curte, pe platforme de beton, in padure, pe plaja sau chiar si pe camp. In principiu, cortul se poate monta pe orice suprafata plana sau aproape plana.

4. Cum pot avea toalete pentru evenimentele in aer liber?

Oferim spre inchiriere toalete mobile de lux. Acestea sunt autonome si nu necesita racordare la apa sau canalizare, fiind dotate cu aer conditionat, dozatoare de parfum si instalatie de muzica.

5. Cum se racordeaza la utilitati?

Putem realiza evenimente la cort cu autonomie proprie 100%. Cu ajutorul generatoarelor de putere si a bazinelor de apa, putem avea autonomie si independenta in alegerea amplasarii cortului

6. Ce tipuri de corturi sunt disponibile?

Oferim corturi cu capacitatea de mii de personae si corturi de dimesiuni mici, de cateva sute de metri patrati. Tot la noi puteti gasi corturi auxiliare de 50 – 100 de metri pentru evenimente mici sau pentru diverse aplicatii.

7. Cat timp dureaza montarea unui cort?


Un cort de 1000 de persone, pentru a fi amenajat complet si utilat, necesita intre 3 – 5 zile de montaj . Pentru demontarea cortului este nevoie de 2 zile. Personal necesar, 8 -10 persoane.

8. De cati metri patrati de cort am nevoie pentru o nunta?

In principal, pentru fiecare invitat este nevoie de 2 metri patrati. Pentru un cort de nunta, unde setup-ul meselor se face pe rotund, este nevoie de ring de dans si spatiu pentru masa de prezidiu. In concluzie, pentru o nunta la cort de 500 de persoane ai nevoie de 1000 de metri patrati.

Inchiriere bucatarie mobila profesionala. Serviciu disponibil in toata tara. Inchiriem si elemente de bucatarie separate.

Unic in Romania Inchiriere bucatarie mobila profesionala.

Oferim spre inchiriere bucatarie mobila profesionala, dotata cu toate utilajele necesare, ce sa gasesc in bucataria unui restaurant. Oferim acest serviciu de 5 ani si ne-am perfectionat tot mai mult. Cum functioneaza? Daca in locul unde se organizeaza evenimentul, exista un spatiu care se preteaza pentru a fi dotat cu utilaje profesionale de bucatarie, atunci noi il utilam corespunzator. Daca evenimentul este pur si simplu intr-un camp sau pe un teren de fotbal, montam un cort profesional la o dimensiune suficienta pentru numarul de persoane care trebuie deservite. In cazul in care in apropiere nu exista sursa de curent trifazic sau sursa de alimentare cu apa, pentru noi nu este o problema. Acestea se rezolva cu un generator de putere si cu bazine de apa, de capacitate mare.

Bucataria mobila este un instrument extrem de necesar pentru evenimentele foarte mari, in care clientul nu si doreste servirea mancarii in regim catering, ci isi doreste pregatirea acesteia la fata locului. Bucataria mobila se utileaza in functie de numarul de invitati si de meniul ales pentru eveniment, astfel fiind dificil sa dam o cotatie de pret exacta a acestui serviciu. In principiu, o bucatarie mobila contine unul sau mai multe cuptoare pe convectie, plita neteda, plita striata, aragaze profesionale cu 8-10 ochiuri, friteoze, feliatoare, marmite, masina de vidat, frigidere, lazi frigorifice, gratare pe carbuni sau pe roca vulcanica, oale industriale, tigai basculanta etc. Avantajele acestei bucatarii mobile il constituie faptul ca ai garantata calitatea dorita si se poate oferi mancarea calda, pentru un numar foarte mare de persoane. De-a lungul timpului, am oferit acest serviciu pentru evenimente de pana la 5000 de persoane.

Petru o cotatie de pret asteptam sa ne contactati si sa ne furnizati coordonatele evenimentului.

TOATE UTILAJEE DE BUCATARIE SE POT INCHIRIA SI SEPARAT

Inchiriere bucatarie mobila
Pret inchiriere echipamente Bucatarie
Inchiriere echipamente bucatarie separat.

INCHIRIERE VESELA

Va punem la dispozitie pentru inchiriere cel mai mare stoc de vesela de pe piata. Fie ca este vorba de farfuri , pahare sau tacamuri la noi ve-ti gasi cu siguranta tot cea ce aveti nevoie. Farfuria suport impreuna cu celelalte farfuri necesare servirii meniului la eveniment, se aleg in functie de stilul evenimentului si de buget. Farfuriile pahare si tacamurile nu mai sunt de mult doar niste obiecte oare care el sunt niste elemente de decor foarte importate ce ofera o nota de eleganta superioara.

Pretul farfuriilor variaza in functie de calitatea acestora . Asfel portelanul este cel mai pretios material in materie de farfurii exact asa cum este cristalul la pahare in comparatie cu sticla. La tacamuri inoxul este cel mai bun material , dar si acesta este de mai multe calitati. Este bine ca inainte sa stabiliti daca ati obtinut un pret mic sau mare pe un produs sa comparati cu unul identic, ca si calitate.

Ne-am propus sa va oferim cele mai bune preturi , iar pentru firmele de evenimente care au contract de parteneriat cu firma noastra si indeplinesc un anumit taget de volum , oferim pret preferential. Partenerii nostri beneficieaza de garantia produselor comandate fara as mai face griji de acest segment de probleme.

Inchiriem farfuri , tacamuri si pahare de peste 10 ani , si putem spune ca avem cele mai mari stocuri de vesela. si cel mai complex catalog de inchirieri. La noi cu siguranta veti gasitit ce aveti nevoie in materie de inchiriere vesela, dar si orice alt obiect necesar unui eveniment.

In cazul in care nu gasiti la inchiriere un obiect de care aveti nevoie va rugam sa ne sunati si sa ne intrebati de el. In cazul acesta va vom sprijini in 99% din cazuri sa aveti produsul dorit pentru inchiriat. In primavara anului 2022 logistica pentru evenimente va fi reinoita.

Inchiriere Decoratiuni

Decoratiunile de nunta sunt un element important la orice eveniment de acest gen. Aceste decoratiuni se aleg in functie de tematica aleasa pentru acest eveniment.
Ele pot fi unele clasice, retro, futuriste sau non-conventionale.
Indiferent de ceea ce-ti doresti la evenimentul tau, la noi vei gasi tot ce-ti doresti in materie de decoruri de nunta. Pentru evenimentele in care clientii isi doresc lucruri mai extravagante sau mai sofisticate, confectionam sau gasim solutii pentru a le indeplini dorintele.
In tendintele evenimentelor din 2021, un factor important il constituie decorurile florale artificiale , care au ajuns la un standard de calitate foarte inalt.
Ele se pot gasi pe masa, langa prezidiu, pe aleile de intrare la eveniment, coborand din tavan, in arcadele ornamentale, sau copaci interiori cu flori.
Acestea, in combinatie cu lumina arhitecturala, lumanarile si efectele speciale, vor transforma evenimentul dumneavoastra, intr-unul cu adevarat remarcabil.
Tot la elemente de decor, putem adauga si mobilierul sau farfuriile din care se serveste mancarea. Va invitam sa vizitati toate sectiunile site-ului nostrum, pentru a vedea tot ce va putem oferi.