Alegerea organizarii unei nunti la cort este o alegere simpla si ieftina. In ultimi ani ,moda nuntilor la cort s-a desvoltat cel mai mult iar noi organizatorii de nunti la cort ne am zbatut foarte mult pentru a face serviciile cat mai bune si mai diversificate. Asfel organizarea unei nunti la cort se transforma adesea intr-un spectacol in care sunt implicate 10 chiar sute de oameni.

            De la transportul cu tiru , la montarea acestuia , amenajarea cortului in interior cu decoruri rafinate , amenajarea exterioara care este foarte importanta , cu zona de lobi , baruri de gheata , ecrane led perdele de flori si multe alte idei pe care le-am pus in practica. toate toate trebuiesc pregatite minutios si lasate pe mana profesionistilor.

          In general cand alegi sa organizezi nunta la cort ai un numar foarte mare de persoane si nu exista o locatie sa te multumeasca , sau doresti sa ti montezi cortul in propria curte , sau pur si simplu iti doresti sa facei o nunta unica.

          Unicitatea nuntii la cort este data de faptul ca nu exista nici o restrictia in ati imagina nunta. Aici totul e posibil.  Deci nunta la cort este o nunta deloc ieftina ,dar care iti permite sa faci tot cea ce ai visat vrodata legat de nunta ta.

      Nunta pe malul marii sau in mijlocul paduri sau dece nu?  pe malul unui lac sunt doar cateva locuri unde se poate amplasa un cort. Trebuie doar sa existe spatiul suficient pentru montarea acestui cort si a spatiilor adiacente: Bucatarie mobila , toalete mobile , parcare  si zona de lobi.  La noi gasiti corturi cu dimeniuni variabile de la 10 metri latime pana la cele gigant de 40 de metri latime.

 

Inchiriere cort nunta sau alt tip de eveniment

Show Bizz Event

inchiriere corturi pentru organizarea evenimentelor de tip nunta

Inchiriere cort nunta

inchiriere cort nunta in toata tara la cele mai bune preturi