8 . Dece e bina sa fac o nunta la cort?
Organizarea unei nunti la cort are cateva avantaje considerabile.un l dintre ele este ca eveniment la cort iti poate permite sa  personalizezi interiorul si exteriorul acestuia pana la maxim . totul poate fi creat cum ai visat.
7. In ce orase activati.
Societatea nostra puate inchiria corturi sau mai exact poate organiza evenimente in toata tara. Fie ca este vorba de constanta , Iasi , Craiova , Focsani , Targu Mures , Sibiu , Targoviste. Ori-unde venim cu placere.

           Alegerea organizarii unei nunti la cort este o alegere simpla si ieftina. In ultimi ani ,moda nuntilor la cort s-a desvoltat cel mai mult iar noi organizatorii de nunti la cort ne am zbatut foarte mult pentru a face serviciile cat mai bune si mai diversificate. Asfel organizarea unei nunti la cort se transforma adesea intr-un spectacol in care sunt implicate 10 chiar sute de oameni.

            De la transportul cu tiru , la montarea acestuia , amenajarea cortului in interior cu decoruri rafinate , amenajarea exterioara care este foarte importanta , cu zona de lobi , baruri de gheata , ecrane led perdele de flori si multe alte idei pe care le-am pus in practica. toate toate trebuiesc pregatite minutios si lasate pe mana profesionistilor.

          In general cand alegi sa organizezi nunta la cort ai un numar foarte mare de persoane si nu exista o locatie sa te multumeasca , sau doresti sa ti montezi cortul in propria curte , sau pur si simplu iti doresti sa facei o nunta unica.

          Unicitatea nuntii la cort este data de faptul ca nu exista nici o restrictia in ati imagina nunta. Aici totul e posibil.  Deci nunta la cort este o nunta deloc ieftina ,dar care iti permite sa faci tot cea ce ai visat vrodata legat de nunta ta.

      Nunta pe malul marii sau in mijlocul paduri sau dece nu?  pe malul unui lac sunt doar cateva locuri unde se poate amplasa un cort. Trebuie doar sa existe spatiul suficient pentru montarea acestui cort si a spatiilor adiacente: Bucatarie mobila , toalete mobile , parcare  si zona de lobi.  La noi gasiti corturi cu dimeniuni variabile de la 10 metri latime pana la cele gigant de 40 de metri latime.

 

Inchiriere cort nunta sau alt tip de eveniment

Inchiriere cort nunta - Corturi nunti evenimente

inchiriere cort nunta in toata tara la cele mai bune preturi

8 intreberi fregvente despre evenimentele la cort

1. Unde pot amplasa cortul pentru eveniment?
Corturile noastre pot fi montate ori unde, la tine in curte, pe platforme de beton , in padure , pe plaja sau chiarpe camp. In principiu cortul se poate monta pe orice suprafata plana sau aproape plana.

2. Cum se rezolva cu toaletele daca evenimentul este in aer liber?
Oferim spre inchiriere toalete mobile de lux. Acestea sunt autonome si nu necesita racordare la apa sau la canalizare . Acestea arata foarte bine , sunt dotate cu aer conditionat , dozatoare de parfum  instalatie de muzica.
3. Cum se racordeaza la utilitati?
Putem realiza evenimente la cort cu autonomie proprie 100%. Cu ajutorul generatoarelor de putere si a bazinelor de apa ,putem avea autonomie  si independenta in alegerea amplasarii cortului.
5. Ce tipuri de corturi sunt disponibile?
Oferim corturi de pana cateva mii de persoane pana la corturi de dimesiuni mici de cateva sute de metri patrati. Tot la noi puteti gasi corturi auxiliare de 50- 100 de metri pentru evenimente mici sau pentru diverse aplicatii.
Montarea acestora din urma dureaza cateva ore si sunt foarte utile.
4. Cat timp dureaza montarea unui cort?
Un cort de 1000 de persoane  necesita pentru a fi amenajat complet si utilat intre 3 si 5 zile de montaj . Pentru demontarea cortului este nevoie de 2 zile. Personal necesar , 8 -10 persoane.
6. Cam cati metri patrati de cort am nevoie pentru o nunta?
In principal pentru fiecare invitat este nevoie de 2 metri patrati. Pentru un cort de nunta unde setap-ul meselor se face pe rotund si este nevoie de ring de dans si spatiu pentru masa de prezidiu. Concluzie :Pentru o nunta la cort de 500 de persoane ai nevoie de 1000 de metri patrati.

cele mai bune servicii pentru evenimente

SHOW BIZZ EVENT

2020  Show Bizz Event. © All right reservation.

Consultare gratuită

 

Va oferim consultanta gratuita pentru a realiza unui eveniment unic. Suna acum si progreamaza-ti o intalnire cu un consultant de -al nostru, care v- a veni special in orasul tau. Tel 0769345419


 

expert in evenimente
pret nunta la cort
inchiriere corturi pentru organizarea evenimentelor de tip nunta
expert in evenimente
Show Bizz Event
pret inchiriere logistica
pret inchiriere logistica