inchiriere bucatarie mobila profesionala . Serviciu disponibil in toata tara. inchiriem si elemente de bucatarie separate.

Unic in Romania  Inchiriere bucatarie mobila profesionala.

Oferim spre inchiriere bucatarie mobila profesionala dotata cu toate utilajele necesare ce sa gasesc intr-o bucatarie profesionala intr-un restaurant. Oferim acest serviciu de 5 ani si ne -am perfectionat  tot mai mult. Cum functioneaza . Daca in locul unde se organizeaza evenimentul exista un spatiul care se poate preta pentru a fi dotat cu utilaje profesionale de bucatarie , atunci noi il utilam corespunzator. Daca evenimentul este pur si simplu intr-un camp sau pe un teren de fotbal atunci montam un cort profesional la o dimensiune suficienta pentru numarul de persoane care trebuie deservit.. In cazul in care in apropiere nu exista sursa de curent trifazic sau sursa de alimentare cu apa , pentru noi nu este o problema aceste 2 probleme se rezolva cu un generator de putere si cu bazine de apa de capacitate mare.

 Bucataria mobila este un instrument extrem de necesar pentru evenimentele foarte mari in care clientul nu si doreste servirea mancari in regim catering ci isi doreste pregatirea acesteia la fata locului.  bucataria mobila se utileaza in functie de numarul de invitati si de meniul ales pentru eveniment, deci ne este greu sa dam o catotie exacta a acestui serviciu. In principiu o bucatarie mobila contine unul sau mai multe cuptoare pe convectie , plita neteda plita striata , aragaze profesionale cu 8-10 ochiuri , friteoze , feliatoare, marmite , masina de vidat , frigidere , lazi frigorifice , gratare pe carbuni sau pe roca vulcanica , oale industriale , tigai basculanta etc. Avantajele acetei bucatari mobile il constituie faptul ca ai garantata calitatea dorita si se poate oferi mancarea calda pentru un numar foarte mare de persoane. In decursul timpului am oferit acest serviciu pentru evenimente de pana la 5000 de persoane.

Petru o cotatie de pret asteptam sa ne contactati  si sa ne furnizati coordonatele evenimentului.

   TOATE UTILAJEE DE BUCATARIE SE POT INCHIRIA SI SEPARAT

Inchiriere bucatarie mobila

Pret inchiriere echipamente Bucatarie

Inchiriere echipamente bucatarie separat.

cele mai bune servicii pentru evenimente

SHOW BIZZ EVENT

2020  Show Bizz Event. © All right reservation.

Consultare gratuită

 

Va oferim consultanta gratuita pentru a realiza unui eveniment unic. Suna acum si progreamaza-ti o intalnire cu un consultant de -al nostru, care v- a veni special in orasul tau. Tel 0769345419


 

expert in evenimente
pret inchiriere logistica
pret nunta la cort
inchiriere corturi pentru organizarea evenimentelor de tip nunta
organizam evenimente ori unde in tara
expert in evenimente
Show Bizz Event

Inchiriere Bucatarie Mobila