0721956443 office@show-bizz.ro
Mon - Fri / 09:00-21:00, Sat - Sun / 09:00 - 21:00

LUNA DE MIERE

11
Apr

LUNA DE MIERE

luna-de-miere-show-bizz-events

                                         LUNA DE MIERE

     O teorie spune ca luna de miere este cunoscuta inca din antichitate, de la vinul indulcit cu miere care se consuma in timpul ceremoniei de casatorie si dupa aceasta. Aceasta bautura purta numele de “hydromel” sau “mied” si se credea ca sporeste fertilitatea cuplului casatorit.

     O alta teorie spune ca luna de miere isi are originea in Babilon, inca de acum 400 de ani. Atunci, tatal miresei avea obligatia ca ,timp de o luna de zile, sa-i dea ginerelui sa bea acelasi hydromel atat cat putea acesta sa bea. Scopul era asemanator: sa sporeasca fertilitatea.

     In vremurile noastre, “luna de miere” defineste mai degraba o perioada lipsita de griji, petrecuta in destinatii exotice, binevenita dupa stresul pregatirilor de nunta.

                       Cum alegem unde petrecem luna de miere?

     De mare ajutor in luarea unei astfel de decizii sunt targurile de nunti,care ofera proaspetilor casatoriti o multitudine de variante.

De regula, majoritatea mirilor doresc sa plece in luna de miere imediat dupa nunta. Indicat este ca plecarea sa nu se faca atat de repede deoarece veti pleca deja obositi dupa tensionatul eveniment si nu va puteti bucura pe deplin de aceasta calatorie.

     Un factor care influenteaza alegerea destinatiei este perioada in care trebuie sa mergeti. Inainte de a stabili data plecarii, asigurati-va ca ati aruncat o privire pe prognoza meteo din zona in care doriti sa plecati.

Trebuie stiut ca fiecare destinatie are ceva de oferit si depinde de fiecare cuplu cum alege sa petreaca aceasta vacanta. Puteti alege destinatii in care sa va relaxati,destinatii puternic incarcate de istorie sau destinatii exotice unde puteti incerca si cateva sporturi extreme.

     Un alt factor care influenteaza alegerea destinatiei pentru luna de miere este bugetul.

Suma pe care o alocam pentru aceasta vacanta nu este atat de importanta pe cat este modul in care o alocam.Cei care se axeaza pe vizitarea cat mai multor puncte de atractie turistica a zonelor in care merg vor avea cheltuieli mai mici cu cazarea, pe cand cei dornici sa se relaxeze si sa petreaca vacanta intr-un resort vor fi nevoiti sa scoata ceva mai multi bani din buzunar.

    Toate cele spuse mai sus sunt detalii importante, dar mai presus de toate, mirii trebuie sa se bucure din plin de prima lor plecare in calitate de sot si sotie.

     In cazul in care nu ati ales inca o destinatie, va prezentam noi cateva variante care , speram sa va fie de folos.

                                                        FRANTA

Majoritatea proaspetilor casatoriti sunt atrasi de atmosfera boema a acestui tinut. 

“Orasul Luminii “ atrage prin cladiri celebre precum Turnul Eiffel, Centrul Pompidou , dar si prin faimosul Saint Tropez. Este o destinatie bogata in palate, muzee si monumente.

turn eiffel.jpg

                                     INSULELE  MALDIVE

    Aceste insule numite oficial Republica Maldive sunt o destinatie turistica de vis din Oceanul Indian. Aflati ca hotelurile de aici au incluse servicii de spa si ofera turistilor posibilitatea de a practica mai multe sporturi.

maldive.jpg

                                                GRECIA 

Este situata in Peninsula Balcanica si are un litoral de peste 13000km la marile Egee si Mediterana.

Grecia este considerata leaganul civilizatiei occidentale si are o istorie lunga si bogata. Daca alegeti ca punct de vizitare muntele Athos. trebuie sa stiti ca este rezervat in exclusivtate barbatilor, pentru femei accesul fiind interzis.

grecia.jpg

                                                 ITALIA

     Este cunoscuta in intreaga lume pentru cultura sa si datorita nenumaratelor monumente de care dispune :Turnul din Pisa, Colosseumul roman ,Catedrala Duomo, dar si pentru deliciile culinare specifice: pizza ,paste si vinuri alese.

italia.jpg

Leave a Reply